KONTAKTY

Veronika Cikánová - Ghendess
Křečhoř 9
280 02 Kolín
tel: +420 720 704 801
ghendess@gmail.com
IČ 01472208
Po - Pá 8:00 - 22:00

NOVINKY

arr3Výprodej kapsiček 3 v 1Čistíme sklad, potřebujeme místo na nové kousky. Slevy více jak 20 %! VÝPRODEJ... arr3Nové popruhy na foťákyDnes byly vloženy nové popruhy na foťáky s krásnými, jarně pozitivní motivy.... arr3Spouštíme nový eshop!Dne 26. 1. 2019 spouštíme nový eshop!... arr3Práce na zakázkuNevybrali jste z nabízeného zboží přesně to, co hledáte? Zaujala Vás barevná kombinace, ale ne tvar... arr3Dodací lhůtaZboží odesíláme zpravidla do 2 pracovních dnů, obaly na očkovací průkazy do 5 pracovních dnů. Obaly...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 259,00 Kč (10,36 €)
skladem
naše cena 115,00 Kč (4,60 €)
skladem
naše cena 229,00 Kč (9,16 €)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Veronice Cikánové, se sídlem Křečhoř 9, 280 02 Kolín, IČ 01472208,  zapsaná u Živnostenského úřadu v Kolíně dne 4.3.2013 pod číslem jednacím 1325/2013/OŽÚ/H/4 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů